Skip to main content

Bo i sjøkanten, med gangavstand fra byen og deilig nærme naturen.

Rammetillatelse foreligger

Om prosjektet

STEINVÅGNESET
– ET GODT STED Å VÆRE

Med utbyggingen følger også grøntarealer, lekeplasser og en unik tursti langs sjøkanten som knytter Steinvågnestet, Skarbøvika og Tueneset tettere sammen. Det er lagt stor vekt på skjerming mot vær og vind både i tilknytning til bygningene og fellesområdene.

Mellom byggene blir det flotte fellesområder som legger til rette for de gode pratene naboer imellom. I tillegg skal det utarbeides flotte lekeplasser for barna. Her skal det være godt å være for alle!

Om prosjektet

Om bebyggelsen

Det oppføres 3 boligblokker med til sammen 63 leiligheter.

Lengst mot vest finner du blokk A med fire etasjer og totalt 16 leiligheter. Blokk B har fem etasjer og 21 leiligheter. Blokk C ligger lengst mot øst og har syv etasjer med 26 leiligheter.

Under blokkene er det garasjeanlegg og sportsboder.

Ved utformingen av byggene er det lagt vekt på at alle skal ha sin egen private uteplass, at alle skal nyte godt av den unike beliggenheten, og at hverdagen blir mest mulig praktisk og komfortabel.

Med parkering og sportsbod i kjeller går du tørrskodd til leiligheten, gjerne via heisen om ønsket.

Vi tilbyr leiligheter i størrelser fra 47 til 150 m2 p-rom, og med 1 til 4 soverom.

Om prosjektet

Slik blir ditt nye hjem

Vi er opptatt av at du som kjøper skal trives i ditt nye hjem. Det er lagt vekt på at alle skal ha god utsikt og balkonger for å nyte sol og sommerdager. God bokomfort og tidsriktig standard i leilighetene. Les mer om materialvalg og tekniske installasjoner i romskjemaet og leveransebeskrivelsen.

Det benyttes anerkjente leverandører og det er tilrettelagt med mulighet for personlige tilpasninger.

Fremdrift

Planlegging

2022

Salgstart

Januar 2023

Byggestart

August 2024

Innflytting

Juni 2026

Nyt utsikten mot Valderøya i nord, Godøya og storhavet i vest, Romsdalen i øst – eller Sunnmørsalpene i sør

Sjekk priser og finn din bolig

Arkitektens ord

Dette første byggetrinnet er starten på en transformasjon av store deler av Steinvågneset til et boligområde. Prosjektet består av tre boligblokker plassert som punkthus i åpent terreng og vil bli inngangsportalen til den nye bydelen.

Naturlige kvaliteter på tomta har vært førende for prosjektets arkitektoniske uttrykk. Terreng og klimatiske forhold har gitt bygningene ulike retninger for å understreke at prosjektet forholder seg til landskapet. Det er valgt en fargepalett med jordfarger som snakker med de naturlige omgivelsene. Samtidig blir boligprosjektet en overgang mellom jugendbyens fargerike bebyggelse og bydel Skarbøvik.

Mot nord vil leilighetene få en enestående utsikt mot skipsleia og solnedgangen. Mot sør vender leilighetene seg mot Steinvågsundet og Sunnmørsalpene i horisonten. Rundt bebyggelsen blir det opparbeidet lekeplasser og offentlige oppholdsarealer. I tillegg vil alle boenhetene få tilgang til privat balkong. All beboerparkering er planlagt i underjordisk parkeringskjeller med innvendig heisadkomst. Utviklingen av området har som mål å skape et godt bomiljø for både beboere og andre i nærområdet.

I friområdet langs Valderhaugfjorden etableres det en offentlig turveg som følger den naturlige topografien.

Vi er også engasjert til å planlegge to nye områder i fortsettelsen av boligprosjektet som nå legges ut for salg. Sentralt på nordsida av Steinvågneset kommer et stort, offentlig leikeareal som vil bli en felles møteplass for alle i bydelen. Med gode solforhold og gjennomtenkt plassering av bebyggelse og skjerming, ligger det til rette for gode ute- områder. Tonningsgate vil strammes opp og danne en bymessig gate med kvartalsbebyggelse på begge sider. Dette vil bidra til å gjøre gata tryggere og triveligere både for myke trafikanter og beboere. Med dette skal Steinvågneset bli en integrert del av bydelssenteret Skarbøvik, samtidig som den knytter bydelen sammen med kvartalsbebyggelsen på Aspøya.

Ola Kibsgaard-Petersen/Sivilarkitekt

Del-eie?

Kjøp boligen med CoOwner

Les om del-eie

Dine interiørvalg

Ved kjøp av helt ny bolig kan du være med å påvirke hvordan ditt nye hjem skal bli. Det er mulighet for å gjøre tilpasninger i form av fargevalg, innredning og utstyr. Du vil få en egen kontaktperson som gir deg personlig oppfølging og sørger for å ivareta dine ønsker. Det er enkel og oversiktlig tilvalgsprosess.

Som kjøper få du tilgang til kundeportalen Bygr. Her har du «min side» hvor du finner all vesentlig informasjon om din bolig som kontrakter, plantegninger og andre relevante dokumenter. I Bygr kan du også enkelt velge stilarter, gjøre tilvalg eller forespørre om endringer med noen få taste- trykk, alt du trenger, samlet på ett sted. Du vil også få løpende informasjon om Steinvågneset og ditt nye hjem.